The Great Reset og akkrediterte investorer: Uke krypto nyheter

Sjekk ut denne ukens Bad Crypto-podcast.

Bitcoin Future var nede litt denne uken og stoppet like over $ 11.000. At økningen i volatilitet er bare å forvente, sier noen eksperter , når vi nærmer oss slutten på noen BTC-futures og opsjonskontrakter.

Andre bidragsytere til økt volatilitet inkluderer Bitcoins lange konsolideringsperiode og et viktig motstandsnivå

Men hva skjer videre? Verdensledere har diskutert cryptocururrencyes rolle under The Great Reset , tiden som kommer etter slutten av pandemien og gjenåpningen av verdensøkonomiene. Ettersom noen ledere ser etter en ny type kapitalisme, håper kryptovalutaindustrien på mer desentralisering og større personlig kontroll.

Det vil kreve et større opptak av kryptovalutaer. Investeringsselskapet Bitcoin Capital prøver å gjøre sitt . Selskapet rullerer ut et børshandlet produkt som kan fordele midler til opptil femten digitale mynter. altFins prøver å hjelpe også. Den skybaserte plattformen lanserer en app for å muliggjøre investering på tvers av flere børser. Flyttingen skal gjøre handel mer moden .

Og til og med SEC prøver å hjelpe, i det minste indirekte. Kommisjonen har endret definisjonen av en „akkreditert investor“ til å omfatte „profesjonelle sertifiseringer, betegnelser eller legitimasjon, eller andre legitimasjonsbeviser utstedt av en akkreditert utdanningsinstitusjon.“ Tidligere krever betegnelsen en netto verdi på en million dollar eller en stabil inntekt på minst 200 000 dollar i året. Den nye betegnelsen kan hjelpe kryptohandlere.

Det er imidlertid mulig at mange amerikanere allerede har brukt cryptocurrencies. De nye skattemyndighetene skal gjøre det klart . Skatteskjemaene for 2020 vil spørre amerikanerne om de mottok, solgt, sendt, byttet eller skaffet „noen økonomisk interesse i noen virtuell valuta?“

Når skattemyndighetene tar krypto på alvor, vet du at den er kommet

Bevegelsene for å utvide bruken av kryptokurver kan imidlertid være for sent. Chris Larsen, medstifter og styreleder i Ripple, har advart om at amerikansk regulering får den til å miste den teknologiske kalde krigen . Kinas digitale valuta, sier han, kan erstatte amerikanske dollar som verdens reservevaluta.

I mellomtiden går andre land allerede fremover. Den kanadiske restaurantkjeden Tahini’s har besluttet å konvertere alle sine kontantreserver til Bitcoin. Og i India har krypto-pe-to-peer-markedet tredoblet seg siden begynnelsen av året. Ikke rart at Binance har lansert et nytt hackathon i landet og setter opp en akselerator for landets desentraliserte finansøkosystem.

Det er ikke alle gode nyheter. Indre mongolske gruvearbeidere må klare seg uten billig strøm .

I bedre nyheter har Deepak Chopra snakket om å bruke blockchain for å bekjempe psykiske helseproblemer forårsaket av Covid-19. Og en interessant simulering har funnet ut at Satoshi Nakamoto brukte en enkelt PC til å utvinne 1,1 millioner Bitcoins . Det var en annen tid.