Categories:

Nigel Green solgte halvdelen af ​​sin Bitcoin Holding, da prisen nåede $ 24k

Nigel Green, administrerende direktør for deVere Group, solgte halvdelen af ​​sine Bitcoin-beholdninger i løbet af julen som „det skal nu behandles som enhver anden investering – sælg højt og genkøb i dips“, ifølge en nylig blogindlæg.

„Jeg tror på Bitcoin“

På tidspunktet for hans likvidation havde Bitcoin-prisen netop krydset $ 20k og udskrevet en ny højde over $ 24k ifølge trackers. For at undgå tvivl sagde Nigel imidlertid, at hans beslutning ikke skyldtes hans manglende tro på kryptovalutaen.

I stedet forklarer han, at det mere handlede om at tage overskud.

Nigel bemærker det løs en pengepolitik nødvendiggjort af regeringers behov for at støtte økonomier tvinger investorer til Bitcoin Pro, et værktøj, der er opstået som et alternativ til guld som en afdækning mod inflation.

Derudover er indgangen til Wall Street-megalitter og globale betalingsvirksomheder værdifuld for krypto og vil øge forbrugernes interesse:

”Med nogle af verdens største institutioner – blandt dem multinationale betalingsselskaber og Wall Street-giganter – stabler de ind i kryptokurver og bringer deres store ekspertise og kapital med sig. Dette øger naturligvis forbrugernes interesse. Når regeringer fortsætter med at støtte økonomier og øge udgifterne på grund af coronavirus-krisen, vil investorer i stigende grad se på Bitcoin som en afdækning mod den legitime inflationsbekymring. ”

Bitcoin-prisbane er utvivlsomt opad

I slutningen af ​​oktober annoncerede PayPal officielt deres adgang til kryptokurrency og sagde, at den ville understøtte flere kryptokurver, inklusive Bitcoin.

BTC-prisen samlede denne nyhed og dannede et grundlag for den eventuelle breakout over $ 20k. Siden da er BTC / USD-parret steget over flere salgsvægge og nåede $ 34,7k den 3. januar.

Ifølge trackere er priserne siden faldet tilbage og faldet fra tidens højeste niveau til omkring $ 31.000.

Med den nuværende sammentrækning kan det give Nigel endnu en mulighed for at indlæse flere BTC til billige, da ”Bitcoins langsigtede prisbane ubestrideligt opad.”

I henhold til deVere Groups seneste undersøgelse vil 75 procent af investorerne med høj nettoværdi være fuldt investeret i kryptokurver inden udgangen af ​​2022. Kombineret med møntens iboende egenskaber og institutionelle indrejse kan BTC / USD-prisen stige på lang sigt.