Categories:

Bitcoin verongelukte 12% binnen enkele minuten, maar deze handelaren maakten nog steeds winst.

Avatar image of
Posted by admin

Toen Bitcoin steeg naar $12.100, juichte de cryptowereld het grote nieuws toe en leek een test tot $15.000 bijna haalbaar. Het vreugdevolle moment was echter van korte duur – een paar uur later kelderde de Bitcoin tot $10.508, waardoor de winst van de laatste drie dagen binnen enkele minuten was afgenomen.

Bijna $1,4 miljard aan posities op grote beurzen werden geliquideerd en een meerderheid daarvan waren long posities. Onder invloed van de crash van Bitcoin werden andere grote munten in verschillende gradaties scherp gedumpt. De Bitcoin-prijs heeft zich nu licht hersteld en consolideert zich op $11.200.

Niet alle hoop werd verbrijzeld in het bloedbad, veel handelaren slaagden erin winst te maken door Bitcoin met hefboomwerking te kortsluiten. Hefboomhandel stelt handelaren in staat om winst te maken door te speculeren over de ups en downs van crypto, en met de hefboomwerking die ze van brokers hebben geleend, zouden ze posities kunnen openen die veel groter zijn dan hun oorspronkelijke fondsen.

Laten we eens kijken hoe we kunnen profiteren van de prijsdaling van Bitcoin:

Stel dat we 1 BTC gebruiken om een kort contract te openen wanneer Bitcoin tegen $12.000 handelt. Houd er rekening mee dat met 100x hefboomwerking, 1 BTC een contract ter waarde van 100 BTC kan openen.

Als de BTC-prijs daalt tot $11.500. De winst zal zijn ($12.000 – $11.500) * 100 BTC/$11.500 *100% = 4,34 BTC, waardoor de ROI 434% bedraagt.

Wat als de BTC-prijs blijft dalen en eindigt op $11.000? Als zo’n crash wel gebeurt zoals op zondagochtend, dan is de winst ($12.000 – $11.000) * 100 BTC/$11.000 *100% = 9,09 BTC, wat de ROI 909% oplevert.

Leveraged trading is een volwassen en zeer winstgevend instrument in de cryptohandel. Het kan weliswaar knap geld opleveren, maar het verlies dat we zullen lijden als we de verkeerde gok wagen, zal veel pijn doen. Dus als u geïnteresseerd bent in leveraged trading, zorg er dan voor dat u een gebruiksvriendelijk platform kiest en gebruik maakt van tools zoals stop-loss om risico’s te beheren.

Bexplus – Go-to Crypto Exchange voor beginners en veteranen

Bexplus is een toonaangevend platform voor crypto-derivaten dat een 100x hefboomwerking biedt in BTC-, ETH-, EOS-, LTC- en XRP-futures-contracten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hongkong en Bexplus wordt vertrouwd door meer dan 100K-handelaren over de hele wereld, waaronder de VS, Japan, Korea en Iran. Geen KYC, geen stortingskosten, handelaren kunnen de meest attente diensten ontvangen, inclusief 24/7 klantenondersteuning.

Demorekening met 10 BTC

De handelssimulator is een onmisbare tool voor beginners. Zij kunnen leren handelen in de stimulator en verschillende strategieën uitproberen. Er zijn 10 herbruikbare BTC’s in de demorekening voor traders om zoveel te oefenen als ze willen, zonder risico’s te nemen. U kan ook leren om de markt te analyseren en de tool-kit te gebruiken met het demo-account.

24/7 opname en 24/7 klantenondersteuning

U kunt op elk gewenst moment een opnameverzoek indienen en uw stortingen tijdens de werkuren binnen 30 minuten terugkrijgen. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van Bexplus, staat het team altijd klaar om u te helpen via verschillende kanalen, waaronder e-mail en live chat.

BTC-portefeuille: tot 30% rente op jaarbasis zonder risico’s

Als u een korte pauze wilt nemen van de handel, kan de Bexplus BTC-portefeuille u helpen om sappige winst te genereren zonder risico’s te nemen. Met tot 30% rente op jaarbasis is het ongetwijfeld een van de meest winstgevende tarieven in de sector. Terwijl de meeste uitleenplatforms vereisen dat handelaren minstens 1 BTC storten, kunnen handelaren een storting doen vanaf 0,05 BTC op Bexplus.

Top ranking mobiele apps om u te helpen slim te handelen

De topklasse Bexplus mobiele app heeft een van de meest intuïtieve interfaces die u kunnen helpen uw account beter te beheren. Zelfs wanneer u de metro neemt of wacht op uw eten, kunt u de markt controleren, posities openen of een storting doen op de rentedragende portemonnee met slechts enkele swipes.

100% bonus om u te helpen uw winst te maximaliseren

Verdubbelde marge helpt u uw winst te verdubbelen! Stort 1 BTC en je krijgt 2 BTC. Tot 10 BTC is beschikbaar in elke storting en je kan alle winsten die door de bonus worden gegenereerd opnemen. Bovendien betekent een grotere marge dat je posities minder snel worden geliquideerd. Je posities zullen beter beveiligd zijn in de zeer volatiele markt.

Een langverwachte stierloop kan onderweg zijn, en er zullen zeker veel ups en downs zijn in de toekomst. Als u hoopt te profiteren van deze kansen, aarzel dan niet om u nu bij Bexplus aan te sluiten!